Feed on
Posts
Comments

Articol publicat in: Divertisment


Love Never Dies – Andrew Lloyd Webber

//

S-a lansat Love Never Dies, coloana sonora a musical-ului cu acelasi nume, mult asteptata continuare a celei mai de succes partituri din istorie, Fantoma de la Opera.

Pe 9 martie 2010, musical-ul Love Never Dies a avut premiera mondiala in Londra la Teatrul Adelphi, urmata de o reprezentatie la New York, joi pe 11 martie, si apoi in Australia in 2011.

Generand vanzari de peste 20 de milioane de exemplare, Fantoma de la Opera a fost vazuta de mai mult de 100 de milioane de spectatori, a castigat peste 50 de premii, s-a tradus in 15 limbi si s-a jucat in mai mult de 15 de tari, printre care si China, Brazilia, Polonia si Coreea.

Love Never Dies continua povestea Fantomei care si-a mutat ascunzatoarea de la Opera din Paris pentru a bantui asezarile din Coney Island, pe cealalta coasta a Atlanticului.

Petrecandu-se la zece ani dupa misterioasa disparitie a Fantomei din Paris, acest show este o calatorie extrema, presarata cu obsesii si intrigi, in care muzica si memoria pot juca farse pline de cruzime, iar Fantoma vrea sa demonstreze ca, intr-adevar, dragostea nu moare niciodata (Love Never Dies).

Til I Hear You Sing si Love Never Dies sunt primele piese ce au putut fi ascultate inaintea premierei.

Til I Hear You Sing este o balada epica interpretata de Fantoma care este jucata de Ramin Karimloo. Ramin a mai interpretat cu succes rolul Fantomei in Fantoma de la Opera la Londra, iar printre celelalte roluri ale sale se numara si cel al lui Enjolras in Mizerabilii pe West End, Chris din Miss Saigon si Artie Green din Sunset Boulevard . Ramin l-a interpretat si pe Raoul in productia de pe West End a Fantomei de la Opera, precum si rolul tatalui Christinei in filmul semnat de Joel Schumacher, devenind singurul actor ce a interpretat toate cele trei roluri ale iubirilor acesteia.

Piesa ce da titlul albumului, Love Never Dies este interpretata de Sierra Boggessin in rolul Christinei Daae.

Continuand seria de roluri de succes in mai multe musical-uri, extraordinara Sierra a fost aleasa direct de Andrew Lloyd Webber, ultimul sau rol fiind cel din productia Disney de succes, Mica Sirena .

Coloana sonora a musical-ului Love Never Dies este disponibila acum si in Romania, in format fizic si digital pe www.getmusic.ro

Andrew Lloyd Webber este compozitorul operelor Love Never Dies, The Likes Of Us, Jesus Christ Superstar , Evita, Cats, Starlight Express, Fantoma de la Opera, Aspects of Love, Sunset Boulevard, Whistle Down the Wind, The Beautiful Game si The Woman in White.

Tot el a compus coloana sonora pentru Gumshoe si The Odessa File. Webber a compus imnul oficial al Jocurilor Olimpice din 1992 de la Barcelona si pe cel al Olimpiadei de iarna de la Nagano.

A castigat un Grammy pentru Cea Mai Buna Compozitie Clasica Contemporana pentru faimoasa sa versiune a lui Pie Jesu din Mass Requiem.

In 2004 a produs versiunea cinematografica a Fantomei de la Opera regizata de Joel Schumacher si in 2006 o versiune unica a Fantomei de la Opera in Las Vegas.

A castigat un premiu Emmy pentru seria BBC How Do You Solve A Problem Like Maria? in 2006.A repetat succesul cu Any Dream Will Do, iar in 2008 s-a ocupat de musical-ul Oliver! pentru BBC.

In 2010 va colabora din nou cu BBC pentru un alt show incercand sa ii gaseasca pe Dorothy si Toto in noua productie a Vrajitorului din Oz.

Premiile sale includ 7 Tony-uri, 3 Grammy-uri, 7 premii Olivier, un Glob de Aur, un Oscar, doua premii Emmy internationale, Premium Imperiale, Premiul Richard Rodgers pentru Excelenta in Musical si The Kennedy Center Honor.

Sursa : Musichat.ro

Mai multe detalii pe www.loveneverdies.com

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X